Pytanie czy te farfocle chmielowe nie odegrają zbyt intensywnej roli w nadawaniu gorzkiego posmaku piwa?
Termostat + grzałka, czy to nie wybuchnie? :)
Collapse
X
-
Po cichej przy rozlewaniu i potem piciu nie zauważyłem nic negatywnego .. jedynie tylko to, że o tydzień wydłużyłem cichą (ale nie jestem pewien czy było to konieczne).
Comment
-
Jeśli w worku to nie będzie sie przypalaćMniej książków więcej piwaComment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny z mikrusów w Ivano- Frankivsku, mimo że jest umiejscowiony blisko centrum, zupełnie utaił swoją bytność. Gdyby nie to, że był z nami miejscowy człowiek, to zapewne bym tam nie trafił.
Od podstaw zbudowana niedawno hala, skrywa praktycznie w jednym pomieszczeniu technologię...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Kiedy według waszych informacji w polskich browarach/rozlewniach pojawił się proces pasteryzacji piwa?
-
Channel: Historia
2024-10-28, 15:44 -
-
CREW Republic to jedna z ikon tzw. piwnej rewolucji w Niemczech przeżywa problemy i w związku z tym zakończył warzenie w swoim podmonachijskim browarze i powraca do warzenia kontraktowego w Bittburgerze, gdzie będą mieli do swojej dyspozycji osobny browarek eksperymentalny.
Piwa z...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment