Witam,
Zamierzam zabrać się za warzenie z zacieraniem, trochę poczytałem i widzę ze każdy odradza zabawę z puszkami.
Jako, że spora część forumowiczów ma duże doświadczenie prosze o pomoc w wyborze zestawu surowców.
Może skorzystać z gotowych:
Czy może dobrać coś samemu. Może macie jakieś propozycje receptur??
Wiem, że ktoś napisze żebym przeglądał forum i starsze tematy.
Pozdrawiam
Zamierzam zabrać się za warzenie z zacieraniem, trochę poczytałem i widzę ze każdy odradza zabawę z puszkami.
Jako, że spora część forumowiczów ma duże doświadczenie prosze o pomoc w wyborze zestawu surowców.
Może skorzystać z gotowych:
- Weizenbier / Hefeweizen 12º BLG
- Pale Ale 12º BLG
- Helles - Monachijskie Jasne - 12º BLG
Czy może dobrać coś samemu. Może macie jakieś propozycje receptur??
Wiem, że ktoś napisze żebym przeglądał forum i starsze tematy.
Pozdrawiam
Comment