Czy taki sprzęt wystarczy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Bułeczka w pienkarniku
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

Related Topics

Collapse

• pegazus300
      Nano-browar domowy, czy taki sprzęt wystarczy?
      pegazus300
      Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od lat śledzę browar.biz i znam wielu z Was (po nickach). Jeszcze przed piwną rewolucją miałem tutaj nawet założone konto, ale suma sumarum zapomniałem hasła i nie logowałem się od lat, mimo, iż często tutaj zaglądam. No ale do rzeczy. Od kilku lat noszę...
      2018-03-19, 19:21
    • dadek
      Szklarska Poręba, 1 maja 11, Browar Mariental/Oberża U Hochoła
      dadek
      Browar w Szklarskiej Porębie zainstalowano w istniejącej "od zawsze" Oberży u Hochoła. To piękny, stary, dwupiętrowy dom znajdujący się pod stałym nadzorem konserwatora zabytków. Budulcem był tu kamień, cegły jak i drewno. Niegdyś funkcjonował tu także hotel, obecnie nie ma...
      2021-06-24, 18:43
    • Jednopivkonevadi-_
      Sprzęt do browaru restauracyjnego
      Jednopivkonevadi-_
      Witam serczenie wszystkich forumowiczów,
      Mam pytanie:
      Czy kotły zacierne, z klasy kotłów takich jak:
      Kocioł zacierny COOBRA CRAFTBREWER CB5 - 50L, czy Kocioł zacierny BULLDOG MASTER BREWER 30L automat - nadają się do warzenia piwa w małym browarze restauracyjnym?
      ...
      2019-03-29, 02:05
    • bastion
      Ukraina, Równe, Ul. Soszenka 5, Eliteko.
      bastion
      Wizytę w piwnej stolicy Wołynia, zacząłem od jedynego tam browaru rzemieślniczego.
      Ma on swoją siedzibę nieco oddaloną od centrum, w okolicy licznych blokowisk.
      Firma Eliteko działa już na rynku od dłuższego czasu, a od początku istnienia to była zwyczajna hurtownia.
      ...
      2020-02-01, 20:42
    • dadek
      Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
      dadek
      Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
      2024-09-19, 02:44
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...