Zamarznięty jodowy wskaźnik skrobi

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sebek_
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2013.11
    • 148

    Zamarznięty jodowy wskaźnik skrobi

    Wskaźnik skrobi zamarzł mi w transporcie od BA, czy ma to jakiś wpływ na jego jakość / właściwości?
    Piwo to moje paliwo :)
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

    #2
    Nie ma, poza tym, że trzeba go wydłubać drutem.

    Comment

    • sebek_
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2013.11
      • 148

      #3
      Tzn. juz teraz rozmarzl wiec jest plynny, ale skoro zmiana stanu skupienia nie ma znaczenia na wlasciwosci to gitara
      Piwo to moje paliwo :)

      Comment

      • kotubka
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2014.12
        • 2

        #4
        Witam, mam problem z temp. Refermentacji. Robie pale ale. Burzliwa w 21,5 stopni.. cicha w 19.5 i nagle trach,dodalem glukoze i po zabutelkowaniu odrazu wstawiłem do lodówki. Pytanie czy już po zawodach? Czy jak po trzech dniach butelki wróciły do 22 stopni, to czy nastąpi refermentacja?

        Comment

        • anteks
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.08
          • 10788

          #5
          temat o czym innym ale powiem że powróci
          Mniej książków więcej piwa

          Comment

          • kotubka
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2014.12
            • 2

            #6
            Przepraszam za post w złym dziale, korzystam teraz z przeglądarki internetowej w komórce i zwiodła mnie dotykowość, musiałem przeskoczyć między postami. Dziękuje za odp

            Comment

            Przetwarzanie...
            X