Drożdże Wyest Direct Pitch Activator

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • korbicz
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.06
    • 170

Zrozumiałe. Mam nadzieję, że nie będzie jak poprzednio - po 36 godzinach dorzuciłem do brzeczki suche coby piwo ratować. O ile marcowe uratowałem to ciemna pszenica przy rozlewie miała dziwnie gorzki smak. Nie ten rodzaj gorzkiego, którego normalnie się oczekuje od chmielu.
    Ostatnia zmiana dokonana przez korbicz; 2014-02-12, 11:06.

Comment

• korbicz
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2008.06
      • 170

No. Piękny zapach i piana na dwa palce. Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc

Comment

Related Topics

Collapse

• Piotr7
        drożdże dla początkującego
        Piotr7
        Witam!
        Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
        Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
        2024-12-09, 13:24
      • etman
        Drożdże White Labs WLP4000 Vermont Ale Yeast (płynne)
        etman
        Taki oto szczep trafił do Centrum Piwowarstwa ostatnio:
        White Labs WLP4000 Vermont Ale Yeast

Szczep wyizolowany z wyjątkowego Double IPA pochodzącego z Vermont. Wytwarza złożony owocowy profil estrów z nutami brzoskwini, moreli i lekkich cytrusów, który uzupełnia każde mocno...
        2024-11-23, 18:56
      • etman
        Drożdże Pomona Modern Hybrid IPA Yeast, Lallemand
        etman
        Taki oto szczep trafił do Centrum Piwowarstwa ostatnio:
        Lallemand LalBrew Pomona Modern Hybrid IPA Yeast 11 g

Drożdże hybrydowe wytwarzające piwa z nutami brzoskwini, cytrusów i owoców tropikalnych. Szczep został opracowany przez Escarpment Laboratories (partnera Lallemand z...
        2024-10-29, 21:38
      • dadek
        Czechy, Bakov 4, Bakovský pivovar
        dadek
        Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
        2023-06-30, 00:55
      • heckler
        Czechy, Kunovice, V Pastouškách 205, Pivovar Rotor
        heckler
        Nieopodal miasta Uherské Hradiště w małym miasteczku Kunovice właśnie rozpoczął warzenie piwa kolejny browar. Browar Rotor działa dosłownie od miesiąca i jest on częścią firmy EPS która to prężnie zajmuje się biotechnologią. Mało tego to wspierają progresywne źródła odnawialne,...
        2020-08-12, 05:41
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...