KONIEC FERMENTACJI

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • swiera
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.07
    • 26

    KONIEC FERMENTACJI

    Witam! Mam takie pytanie. W środe uwarzyłem piwo z kita. Zaczeło ładnie fermentowac juz na następny dzień rano gdy wstawałem do pracy, dzis sobota rano juz nic nie bombluje z rurki .Zmierzyłem cukromieżem i wychodzi 1 stopien. Czy to możliwe że tak szybko by odfermtowało? Pozdrawiam!
  • gwzd
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2012.01
    • 622

    #2
    Tak, to możliwe.

    Comment

    • barsliw
      Porucznik Browarny Tester
      • 2013.08
      • 289

      #3
      Owszem, możliwe

      Comment

      • swiera
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.07
        • 26

        #4
        Czyli śmiało moge butelkować?

        Comment

        • anteks
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2003.08
          • 10769

          #5
          Temp fermentacji zapewne była wysoka to szybko przefermentowało
          Mniej książków więcej piwa

          Comment

          Przetwarzanie...
          X