Poznam piwowarów z Lubelszczyzny

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • amorph
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2014.06
    • 89

Poznam piwowarów z Lubelszczyzny

Chcialbym poznac jakies osoby warzace piwo w domu, z którymi mozna spotkac sie na zywo i zaczerpnac wiedzy oraz sprobowac domowych piw. Właśnie zacząłem warzenie piwa w domu i poza internetem nie mam w tym żadnego wsparcia. Może mógłbyś podpowiedziec czy gdzieś na Lubelszczyźnie (mieszkam w Skierbieszowie) odbywają sie jakieś spotkania piwowarow domowych? Jeśli przeczyta to ktoś z Zamościa, Chełma, Lublina bądź okolic proszę o kontakt :-). Chętnie kupię domowe piwo lub jeśli moje wyjdą to wymienie się.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19261

Cześć. W Lublinie jest dość spora grupa piwowarów spotykających się w Monte di Vino. Jest też depozyt piwny U Fotografa. Zapewne część z nas pojawi się też na Chmielakach. Najbliższa impreza na którą część ludzi z lubelszczyzny się wybiera to siedlecki zlot na zamku w Liwie.

Comment

• amorph
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2014.06
      • 89

Akurat wiem o tych dwóch imprezach. Chmielaki mam rzut beretem ale nigdy na nich nie byłem bo zawsze uważałem to za festyn a nie okazję do poszerzenia horyzontów. W tym roku w końcu sie wybiore. Na siedlecką imprezę też się wybieram. Dzieki za namiary na te lokale. Jak będę w Lublinie na pewno zajrzę.

Comment

• kris__
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2011.07
        • 95

tak poza protokołem, temat postu brzmi jak anons z kroniki towarzyskiej - pani pozna pana itp
        powodzenia w poszukiwaniach
        seks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko:P

Comment

• amorph
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2014.06
          • 89

No tak :-). Uległy, pasywny pozna samca alfa :-P. Ludzie! Myślałem, że chociaż ten portal będzie wolny od aluzji seksualnych :-). Przykro mi @kris__ że zmylił Cię temat postu i się zawiodłeś ;-).
          Last edited by amorph; 2014-07-01, 18:48.

Comment

Przetwarzanie...
          X