Beersmith - ustawienie sprzętu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cromlock
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.07
    • 13

Beersmith - ustawienie sprzętu

Witam. Nabyłem ostatnio program Beersmith 2 i mam problem z ustawieniem garnka do zacierania. Mam emaliowany gar 30l. Czy ktoś kto też warzy na takim garnku mógłby wrzucić ustawienia swojego sprzętu?
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10796

No to zakładam wątek dla użytkowników programu Beersmith: Program można sciągnąć z: http://www.beersmith.com, na początku mozna go używac przez 21 dni bezpłatnie. Po instalacji, przy pierwszym uruchomieniu program pyta o jednostki w których chcemy pracować (trzeba wybrać Metric, style: BJCP) i po...
    Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• gindel
      Sprzedam BA Super Start + Garnek emaliowany 40L
      gindel
      Witam.

Mam na sprzedaż zestaw:
      Browar Domowy BA SUPER START użyty 2 razy.
      oraz
      Garnek emaliowany 40L - nigdy nie użyty.
      + gratis mogę dorzucić własnej konstrukcji skrzynie do chłodzenia podczas fermentacji (do umieszczania zamrożonych butelek z wodą)....
      2024-09-12, 08:25
    • ART
      Alternatywne wykorzystanie sprzętu - Keg-art
      ART
      W Przywidzu taki komplet ogniskowy mi się napatoczył. Dość kosztowne podstawki ławkowe. Pewnie nieświadomie, bo to w końcu opakowania zwrotne, no chyba że z demobilu ale wątpię

Jak macie zdjęcia wykorzystanych kegów spełniających inne zadania niż oryginalne zakładano,...
      2024-06-21, 10:45
    • heckler
      Śleszowice, Śleszowice 279, Browar Such a Beer
      heckler
      Tak się złożyło, że moja żonka do tej pory jeszcze nigdy nie była na Babiej Górze, a na sobotę 09.05 zapowiadano pękną pogodę, dlatego bez większych ceregieli postanowiliśmy to zmienić.
      Oczywiście zawczasu przewidziałem, że po powrocie z wycieczki będę spragniony i dla tego...
      2020-05-15, 14:18
    • dadek
      Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
      dadek
      Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
      2025-02-12, 02:28
    • Piotr94
      Kupno sprzętu
      Piotr94
      Witam.Jako,że piwo ze sklepu przestało mi smakować więc zainteresowałem się warzeniem domowym.czytam różne fora już od 4 miesięcy na temat fermentacji,dezynfekcji,butelkowania, oraz przeczytałem już wiki na temat zacierania,przerw jakie się stosuje oraz chmielenia i postanowiłem,że zakupię...
      2017-11-01, 17:27
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...