Hej,
czy ktoś z was stosował kiedyś susz wędzony jako dodatek do piwa? Taki jak do kompotu świątecznego. Ostatnio natrafiłem na takie coś i pomyślałem, aby go wykorzystać do piwa na święta- lubię wędzone klimaty po prostu
Myślałem nad dodaniem do gotowania- ale problemem może być miąższ- boję się, że zostanie w piwie i będzie takie dziwne coś pływać.
Pytanie kieruje do tych, którzy robili podobne rzeczy.
Pozdro
czy ktoś z was stosował kiedyś susz wędzony jako dodatek do piwa? Taki jak do kompotu świątecznego. Ostatnio natrafiłem na takie coś i pomyślałem, aby go wykorzystać do piwa na święta- lubię wędzone klimaty po prostu

Myślałem nad dodaniem do gotowania- ale problemem może być miąższ- boję się, że zostanie w piwie i będzie takie dziwne coś pływać.
Pytanie kieruje do tych, którzy robili podobne rzeczy.
Pozdro
Comment