Witam.
Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytania w internetach, więc spróbuje tutaj.
Czy pomimo relatywnie sporej ilości chmielin w gęstwie można ją zastosować powtórnie w następnej warce?
Wcześniej na 22l poszło 50 g marynki - połowa na gorycz, połowa na aromat - wiem, że to dużo za dużo, ale wcale to nie przeszkadzało, a dało całkiem ciekawe efekty.
Teraz planuje podobną warkę, o podobnym litrażu.
Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytania w internetach, więc spróbuje tutaj.
Czy pomimo relatywnie sporej ilości chmielin w gęstwie można ją zastosować powtórnie w następnej warce?
Wcześniej na 22l poszło 50 g marynki - połowa na gorycz, połowa na aromat - wiem, że to dużo za dużo, ale wcale to nie przeszkadzało, a dało całkiem ciekawe efekty.
Teraz planuje podobną warkę, o podobnym litrażu.
Comment