Witam,
Zakupiłem zestaw z surowców z BA: http://browamator.pl/szczegoly.php?_...&grupa_p=6&pwd[6]=%2F163929%2F164395%2F183249%2F1594577&sortuj=kod
Do tego zamówiłem 250 g laktozy i chciałem stworzyć milk stouta. Jednak ze względu na czas świąteczno-zimowy, stwierdziłem, że może zrobić coś bardziej na ten czas, a mianowicie dorzucę do tego cynamon, wanilię? Może anyż? Za mną dopiero jedna warka american wheata, a nigdzie nie doszukałem się nic o takiej konfiguracji, dlatego proszę bardziej doświadczonych o radę
Pojawia się tutaj prośba z pytaniem do szanownych Państwa, czy ktoś byłby w stanie powiedzieć w jakiej proporcji i kiedy należy wrzucić te przyprawy (oczywiście mam kory cynamonu i laski wanilli, a anyż w całości) na 20 l? A następne pytanie.... czy to po prostu wyjdzie? Może odradzacie? Może będzie dziwne/niesmaczne?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i dziękuję z góry za odpowiedzi
Zakupiłem zestaw z surowców z BA: http://browamator.pl/szczegoly.php?_...&grupa_p=6&pwd[6]=%2F163929%2F164395%2F183249%2F1594577&sortuj=kod
Do tego zamówiłem 250 g laktozy i chciałem stworzyć milk stouta. Jednak ze względu na czas świąteczno-zimowy, stwierdziłem, że może zrobić coś bardziej na ten czas, a mianowicie dorzucę do tego cynamon, wanilię? Może anyż? Za mną dopiero jedna warka american wheata, a nigdzie nie doszukałem się nic o takiej konfiguracji, dlatego proszę bardziej doświadczonych o radę
Pojawia się tutaj prośba z pytaniem do szanownych Państwa, czy ktoś byłby w stanie powiedzieć w jakiej proporcji i kiedy należy wrzucić te przyprawy (oczywiście mam kory cynamonu i laski wanilli, a anyż w całości) na 20 l? A następne pytanie.... czy to po prostu wyjdzie? Może odradzacie? Może będzie dziwne/niesmaczne?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i dziękuję z góry za odpowiedzi
Comment