dzięki, tak zrobię
Dochmielenie brewkita- skonstruuj poradnik!
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Drugie z piw, otrzymanych na zlocie od piwowarów z rzeczonego browaru. Mieszkaliśmy w jednym domku, zbytnio nie podpadłem, widocznie... Tym razem to belgijski tripel, ma 9% i 18*. Poradnik Speleologiczny jest trochę szarobury, kolor szczególnie nie zachęca... Piana w kuflu biała, drobna, dość...
-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam
Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...2 Photos-
Channel: Przy piwie
-
-
Witajcie! Mam pytanie ponieważ chciałbym nastawić swojego pierwszego brewkita, ale z uwagi że rzadko piję wręcz odświętnie chciałbym żeby był to trunek na specjalne okazje który będzie sobie stał gdzieś w zacisznym miejscu, z kolei te specjalne okazje to okazje w większym gronie. Tak...
-
Channel: Sprzęt
-
-
Na wstępie chciałbym się przywitać. Jestem amatorem, robię pierwsze piwko lager z brewkita. Potrzebuje pomocy. Zrobiłem swoje pierwsze piwko, początkowe Blg 12, fermentacja 18 stopni, a teraz od kilku dni w 23. Wczoraj 5.01 mija dwa tygodnie. Blg stanęło od kilku dni na 4. Według kalkulatora...
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment