Dochmielenie brewkita- skonstruuj poradnik!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Soyero
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.03
    • 6

dzięki, tak zrobię

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
      Gdański Browar WaRy, Poradnik Speleologiczny
      Pancernik
      Drugie z piw, otrzymanych na zlocie od piwowarów z rzeczonego browaru. Mieszkaliśmy w jednym domku, zbytnio nie podpadłem, widocznie... Tym razem to belgijski tripel, ma 9% i 18*. Poradnik Speleologiczny jest trochę szarobury, kolor szczególnie nie zachęca... Piana w kuflu biała, drobna, dość...
      2017-09-19, 20:21
    • otvirak
      kapsle TS Wisły Kraków
      otvirak
      Hej,
      jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
      2024-03-18, 22:52
    • Patrowsky
      Czy to podróbka? - "PERŁA Chmielowa" ;)
      Patrowsky
      Witam

Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...
      2023-09-29, 13:10
    • Grbuy
      Butelki 5L (kanister)
      Grbuy
      Witajcie! Mam pytanie ponieważ chciałbym nastawić swojego pierwszego brewkita, ale z uwagi że rzadko piję wręcz odświętnie chciałbym żeby był to trunek na specjalne okazje który będzie sobie stał gdzieś w zacisznym miejscu, z kolei te specjalne okazje to okazje w większym gronie. Tak...
      2023-04-01, 14:41
    • kurek93
      Lager coopers
      kurek93
      Na wstępie chciałbym się przywitać. Jestem amatorem, robię pierwsze piwko lager z brewkita. Potrzebuje pomocy. Zrobiłem swoje pierwsze piwko, początkowe Blg 12, fermentacja 18 stopni, a teraz od kilku dni w 23. Wczoraj 5.01 mija dwa tygodnie. Blg stanęło od kilku dni na 4. Według kalkulatora...
      2023-01-06, 19:13
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...