Własne etykiety

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Penguin
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2014.10
    • 44

Własne etykiety

Mam znajomego, który zaprojektuje dla mnie kilka etykiet, ale potrzebuje wiedzieć, jakie rozmiary ma mieć taka etykieta. Generalnie chcę etykietę jedną, naklejaną prawie na całą szerokość butelki (coś, jak Pinta). Wiecie może, jakie to powinno mieć wymiary, żeby pasowało na większość butelek?
  • barsliw
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.08
    • 289

Nie wierze!!! Może należałoby zmierzyć etykietę Pinty????

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19275

Jeśli tylko pół litrowe to 21 cm długości wystarczy, choć jak będzie 18-19 to też 'styknie'. Wysokość 8 cm.

Comment

• Penguin
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2014.10
        • 44

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barsliw Wyświetlenie odpowiedzi
        Nie wierze!!! Może należałoby zmierzyć etykietę Pinty????
        Nie znam się na tym, znajomy się pytał, to mówił o jakichś rozmiarach w setkach 800/400 czy coś takiego. Nie wiedziałem, że może być też zmierzone centymetrem.
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
        Jeśli tylko pół litrowe to 21 cm długości wystarczy, choć jak będzie 18-19 to też 'styknie'. Wysokość 8 cm.
        Dziękuję uprzejmie.

Comment

• KapitanPlaneta
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2014.11
          • 69

w setkach to znaczy w pikselach. Podaj znajomemu w cm - jeśli jest grafikiem powinien sobie poradzić

Comment

• Penguin
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2014.10
            • 44

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KapitanPlaneta Wyświetlenie odpowiedzi
            w setkach to znaczy w pikselach. Podaj znajomemu w cm - jeśli jest grafikiem powinien sobie poradzić
            Tak też zrobiłem, dzięki.

Comment

Przetwarzanie...
            X