Z rurki fermentacyjnej w czasie "burzliwej" unosi się wyraźny zapach gotowanych Ziemniaków. Czy to normalne? Czy to DMS? Czy jest szansa, że to się odfermentuje choćby do stopnia akceptowalności?
Zapach gotowanych ziemniaków w czasie "burzliwej"
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Jeden z najstarszych browarów restauracyjnych w Rumunii znajduje się w samym sercu Bukaresztu.
Berestroika istnieje od 2011 roku, znajduje się kilkaset metrów od monumentalnego pałacu Ceausescu.
Aby tu dotrzeć trzeba zboczyć z głównej alei, przejść przez blokowiska, za którymi...-
Channel: Rumunia
2021-10-17, 18:15 -
-
Hej Witam wszystkim użytkowników legendarnego forum
Na początku zaznaczę że na swoim koncie mam skromne 5 warek z zacieraniem. Ostatnia miała miejsce prawie 1,5 roku temu. Chciałbym wrócic do tego zajęcia i na początek wymyśliłem sobie uważenie piwa na bazie ekstraktów, przy...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy
. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego
w czasie naszej...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
-
Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment