domowy chmielnik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mikelee
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.08
    • 20

domowy chmielnik

witam
    mam pytanie dotyczące domowego chmielnika, a mianowicie co zrobić z sadzonkami chmielu po zbiorach, zostawić w ziemi do przyszłej wiosny czy wykopać sadzonki i przechować przez zimę ?
    jak to wyglada z waszego doświadczenia ?

Related Topics

Collapse

• bromar
    Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
    bromar
    Cześć,
    Sprzedam sprzęt domowy:
    18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
    Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
    2023-07-27, 18:05
  • piotrg
    Sprzedam cały browar domowy
    piotrg
    Sprzedam cały browar domowy za 200 zł.

W skład browaru wchodzą:
    Śrutownik
    Kapslownica + ok 800 kapsli
    Garnek emaliowany 20L
    Chłodnica zanurzeniowa - miedziana własnej budowy
    Suszarka do butelek
    7 skrzynek butelek, ok połowa z zamknięciem patentowym...
    2022-02-20, 17:19
  • dadek
    Czechy, Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 00:48
  • Prusak
    Chmielna 20, Chmielnik
    Prusak
    Chyba (wciąż?) jedyne miejsce, gdzie można napić się piwa z browaru Polewany Kraft.
    Miejsce spokojne, kuchni nie próbowałem, natomiast ośmielam się założyć wątek tu, a nie w opisach konkretnych piw, bowiem nie robiłem notatek, natomiast pozytwnie zaskoczył mnie ich pils. Można...
    2022-11-08, 22:40
  • dadek
    Czechy, Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
    dadek
    Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
    2022-10-02, 22:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...