Zatrzymana fermentacja

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JohanMichal
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.09
    • 2

    #16
    Serio płuczecie usta chemią? Nie boicie się że tego, że zabijanie naturalna florę bakteryjną w ustach? Może lepszym rozwiązaniem było by płukanie wódką?

    Pozdrawiam,
    JM

    Comment

    • jancewicz
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2015.09
      • 34

      #17
      ja piję spirytus, szklankami!!!

      Comment

      • kostas
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2014.08
        • 212

        #18
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JohanMichal Wyświetlenie odpowiedzi
        Jak wyparzasz pychol?
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jancewicz Wyświetlenie odpowiedzi
        NaOH? Piro?
        Co wy za bzdury wypisujecie? Jeszcze ktoś tak zrobi, i napyta sobie szkody - NaOH to najtwardsza zasada, przy kontakcie z jamą ustną poparzenie jest gwarantowane! Nic nie trzeba robić z ustami, można co najwyżej przepłukać wódką/płynem do higieny jamy ustnej - bez przesadyzmu.
        Ostatnia zmiana dokonana przez kostas; 2015-10-31, 17:36.
        Browar Domowy El Greco na Facebooku

        Comment

        • sredstvom
          Porucznik Browarny Tester
          • 2015.10
          • 362

          #19
          Fantazja ludzka nie zna granic... Myslalem, ze tylko Czaknoris myje zeby soda kaustyczna, ale widze, ze mamy wiecej takich zawodnikow ;-)
          Czy napija sie panowie piweczka?

          Comment

          Przetwarzanie...
          X