Witam.
Jestem tutaj nową osobą na forum i nie krzyczcie jak pisze cos nie tak.
W maju postanowiłem zrobić piwko ze slodu i cos poszlo nie tak... Mianowicie piwko w smaku bylo kwaśne a po nalaniu do kufla miało kolor brązowy ( miało mieć złotawy kolorek).
No nic całe poszło w kanał od tego czasu troszkę się zraziłem.
Ostatnio kupiłem dla kuzyna na imieniny surowce do przeniczniaka i postanowiłem kupić coś dla siebie. Kupiłem ekstrat słodowy o taki jak na fot. oraz chmiel i drożdze. Jestescie wstanie mi powiedzieć jak mam to chmielić?
Jestem tutaj nową osobą na forum i nie krzyczcie jak pisze cos nie tak.
W maju postanowiłem zrobić piwko ze slodu i cos poszlo nie tak... Mianowicie piwko w smaku bylo kwaśne a po nalaniu do kufla miało kolor brązowy ( miało mieć złotawy kolorek).
No nic całe poszło w kanał od tego czasu troszkę się zraziłem.
Ostatnio kupiłem dla kuzyna na imieniny surowce do przeniczniaka i postanowiłem kupić coś dla siebie. Kupiłem ekstrat słodowy o taki jak na fot. oraz chmiel i drożdze. Jestescie wstanie mi powiedzieć jak mam to chmielić?
Comment