Proszę o propozcyję receptury na ciekawego stouta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rav94
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.01
    • 1

Proszę o propozcyję receptury na ciekawego stouta

witam jestem tu nowy , czy mógłbym prosić o pomoc z doborem składników do jakiegoś ciekawego stouta ?
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Skoro jesteś tu nowy, to podpowiem, abyś poświęcił trochę czasu i zapoznał się z zasadami panującymi na forum, ze szczególnym uwzględnieniem zamieszczania tematów we właściwych działach oraz stosowaniu zasad pisowni.

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Grecja, Chania, Leoforos Kazantzaki 102, Lafkas Brewery.
      bastion
      Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
      To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...
      2022-02-07, 23:04
    • bastion
      Ukraina, Łuck, Winniczenka 4, Brovarnia Karabas Barabas.
      bastion
      Pierwszy browar restauracyjny w Łucku zaczął swoją działalność w 2013 roku. Mieści się przy jednej z głównych ulic w centrum i jest z niego bardzo blisko do browaru Zemana. Jest to projekt sfinansowany przez miejscowych ludzi będących na politycznym piedestale. Udział polityki i biznesu...
      2021-11-02, 20:55
    • Pancernik
      Lubrow, Rysy
      Pancernik
      Nikt jeszcze nie opisał, zima, może faktycznie Rysy trza odpuścić... .
      Cóż, piwo w stylu Imperialnego Stouta, a jak kto woli - Polskiego Imperalnego Stouta (uwaga - skrót słabo się kojarzy ).
      Parametry to 9% alko i 24*Blg - to zdecydowanie widać, słychać i czuć. Widać...
      2024-12-17, 21:23
    • Prusak
      Alchemik Browar & Pizza, Rybczewice 120 c
      Prusak
      Odwiedziłem wreszcie to miejsce. Okolica urocza, więc jeśli ktoś woli spożywać w pięknych okolicznościach przyrody to obok mamy dwór, park podworski i duży zagospodarowany staw z aleją wokół . Lokal mieści się w budynkach pofolwarcznych i gdyby się ktoś uparł mógłby powiedzieć,...
      2023-09-29, 18:10
    • kaczka116
      Hopium, Weźże Stouta
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-02-04, 18:53
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...