Używana chłodnica

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • birek03
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2015.01
    • 40

Używana chłodnica

Cześć mam okazję kupić używaną chłodnice za 50 jest niby z nierdzewki ale widać ze czads juz ja trochę zuzyl czy jest sens ja brać czy lepiej kupić/zrobić nową?
  • toh11
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.03
    • 87

ja bym brał. Ważne by swoje zadanie spełniała

Comment

• sredstvom
      Porucznik Browarny Tester
      • 2015.10
      • 362

Albo doloz drugie 50 i na karbowane.pl dostaniesz 10m nowej karbowanki z zacisnietymi koncowkami 1/2" czy jakimi tam chcesz. W godzine nawiniesz w rekach i usztywnisz np. drutem. I masz nowke funkiel, w kwadrans schlodzisz 20 litrow goracej zupy do 25 stopni - przynajmniej tak to u mnie dziala.

Nie robie tu nikomu lokowania produktu, sam u nich kupowalem :-)
      Czy napija sie panowie piweczka?

Comment

• birek03
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2015.01
        • 40

Właśnie o karbowanych myślałem, żeby u nich zamówić. Tyle że założyłem sobie budżet na ten sezon na sprzęt 200zł i przy uzywce mógłbym jeszcze jakąś fajną kapslownice kupić. Tylko pytanie czy taka stara chłodnica m może zaszkodzić piwu?

Comment

• sredstvom
          Porucznik Browarny Tester
          • 2015.10
          • 362

Jesli nie jest zasyfiona, przerdzewiala (mimo ze nierdzewka...) itd, to wydaje mi sie, ze porzadne czyszczenie, dezynfekcja i hulaj dusza!
          Malenkie ale: z tego co sie naczytalem innych kolegow i kolezanek na forum, to i tak wydasz pare dyszek na przylacza, zlaczki, dzikie weze - bo ze zdjecia wynika, ze koncowki sa niezarobione. Pytanie, czy rzeczywiscie przyoszczedzisz... Ale to juz bys musial obgadac z ludzmi, ktorzy sie w to bawili - ja kupilem swoja rure z gotowymi koncowkami, przykrecam wezyki i jazda.
          Czy napija sie panowie piweczka?

Comment

• birek03
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2015.01
            • 40

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedzi
            Jesli nie jest zasyfiona, przerdzewiala (mimo ze nierdzewka...) itd, to wydaje mi sie, ze porzadne czyszczenie, dezynfekcja i hulaj dusza!
            Malenkie ale: z tego co sie naczytalem innych kolegow i kolezanek na forum, to i tak wydasz pare dyszek na przylacza, zlaczki, dzikie weze - bo ze zdjecia wynika, ze koncowki sa niezarobione. Pytanie, czy rzeczywiscie przyoszczedzisz... Ale to juz bys musial obgadac z ludzmi, ktorzy sie w to bawili - ja kupilem swoja rure z gotowymi koncowkami, przykrecam wezyki i jazda.
            W sumie racja bo na te wszystkie wunże i przejściówki wydam jakieś 20-30zl

Comment

Przetwarzanie...
            X