Cześć mam okazję kupić używaną chłodnice za 50 jest niby z nierdzewki ale widać ze czads juz ja trochę zuzyl czy jest sens ja brać czy lepiej kupić/zrobić nową?
Używana chłodnica
Collapse
X
-
Albo doloz drugie 50 i na karbowane.pl dostaniesz 10m nowej karbowanki z zacisnietymi koncowkami 1/2" czy jakimi tam chcesz. W godzine nawiniesz w rekach i usztywnisz np. drutem. I masz nowke funkiel, w kwadrans schlodzisz 20 litrow goracej zupy do 25 stopni - przynajmniej tak to u mnie dziala.
Nie robie tu nikomu lokowania produktu, sam u nich kupowalem :-)Czy napija sie panowie piweczka?
Comment
-
-
Właśnie o karbowanych myślałem, żeby u nich zamówić. Tyle że założyłem sobie budżet na ten sezon na sprzęt 200zł i przy uzywce mógłbym jeszcze jakąś fajną kapslownice kupić. Tylko pytanie czy taka stara chłodnica m może zaszkodzić piwu?
Comment
-
-
Jesli nie jest zasyfiona, przerdzewiala (mimo ze nierdzewka...) itd, to wydaje mi sie, ze porzadne czyszczenie, dezynfekcja i hulaj dusza!
Malenkie ale: z tego co sie naczytalem innych kolegow i kolezanek na forum, to i tak wydasz pare dyszek na przylacza, zlaczki, dzikie weze - bo ze zdjecia wynika, ze koncowki sa niezarobione. Pytanie, czy rzeczywiscie przyoszczedzisz... Ale to juz bys musial obgadac z ludzmi, ktorzy sie w to bawili - ja kupilem swoja rure z gotowymi koncowkami, przykrecam wezyki i jazda.Czy napija sie panowie piweczka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedziJesli nie jest zasyfiona, przerdzewiala (mimo ze nierdzewka...) itd, to wydaje mi sie, ze porzadne czyszczenie, dezynfekcja i hulaj dusza!
Malenkie ale: z tego co sie naczytalem innych kolegow i kolezanek na forum, to i tak wydasz pare dyszek na przylacza, zlaczki, dzikie weze - bo ze zdjecia wynika, ze koncowki sa niezarobione. Pytanie, czy rzeczywiscie przyoszczedzisz... Ale to juz bys musial obgadac z ludzmi, ktorzy sie w to bawili - ja kupilem swoja rure z gotowymi koncowkami, przykrecam wezyki i jazda.
Comment
-
Comment