Jest jakiś sposób na import danych z Brewtarget 1.2.4 do 2.3.0 ?
Brewtarget - import danych
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
-
Channel: Czechy
-
-
Po całkiem dobrze rozpoznawalnym nawet na naszym rynku Duvel Tripel Hop Citra:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ipel-hop-citra
jakiś czas temu postanowiono iść za ciosem i w ten sposób powstało to piwo, ale nie...-
Channel: Belgia
-
-
Hi,
I'm developer of mobile application Brewee (www.brewee.app). Where you can find all the breweries in different countries. We would like to add Poland breweries now. Do you know is there some way to get those data or is here somebody who would like to help us?
Thank you,...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Nie wiem czy w dobrym dziale to zamieszczam ale mam nadzieję że tak. Wiecie może gdzie można kupić lub legalnie pozyskać bazę danych polskich piw ? Planuję założyć stronę z ocenianiem piw i jest to mi bardzo potrzebne. Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję....
-
Channel: Piwo - Gdzie
2021-01-02, 22:11 -
- Loading...
- Koniec listy.