Tu robię ten nowy temat,co wynika z mojego zesłabienia wywołanego trudnościami z dojściem do info o tym jak mieszać to własne piwo - "w szczegółach" - myślę,że koledzy wprawieni w stosowaniu różnych wynalazków - od środków do sprzętu ( balon do wina na przykład )- tu czasem zajrzą aby uświadomić tzw. młodych ;- "Moja pierwsza warka" jest zzzz.........a ale porady, np. jak coś zrobić - co też miałem- przeradzają się w długie fachowe dyskusje a "młody" i tak nie wie co robi. Więc to takie APB - Amatorskie Pogotowie Browarnicze pozwoliło (by) uzyskać informację bez komentarzy (czy pite przy grillu czy w windzie i czy smakowało) jak się to czyni. Nie wiem, czy to jest dobra koncepcja ale ja po pierwszej warce chciałem tym rzucić ( ze względu na zajętość czasową) przed czym uratował mnie smak (choć może nie najlepszy) mojego pierwszego piwa.Się ma!!
Czy ART byłby na tyle władny, aby zamieścić text , że tu ( w tym odnośniku) wypowiadają się fachowcy ( nawet ci po pierwszym) aby opowiedzieć o swoich doświadczeniach - Jestem pod wrażeniem fachowości kolegów ale myślę ( wydaje mi się), jeden dział gdzie są informacje (odessane) dopiero pozwoli to przekazać - dla potwierdzenia piszę ponieważ przez - poszczególne tematy doszedłem od tematu "moja pierwsza warka" do tematu " piwo a rower" bez większych kłopotów i ograniczył ( ART-ma się rozumieć) nadmierną ilość
Czy ART byłby na tyle władny, aby zamieścić text , że tu ( w tym odnośniku) wypowiadają się fachowcy ( nawet ci po pierwszym) aby opowiedzieć o swoich doświadczeniach - Jestem pod wrażeniem fachowości kolegów ale myślę ( wydaje mi się), jeden dział gdzie są informacje (odessane) dopiero pozwoli to przekazać - dla potwierdzenia piszę ponieważ przez - poszczególne tematy doszedłem od tematu "moja pierwsza warka" do tematu " piwo a rower" bez większych kłopotów i ograniczył ( ART-ma się rozumieć) nadmierną ilość
Comment