Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem "sprzętu", w najbliższym czasie uzupełniam braki surowcowe i inne i zabieram się do warzenia, jako że od niedawna mam cyfrówkę postanowiłem robić dokumentację zdjęciową
Też kiedyś podniecałem się rozpakowując paczkę i oglądając zawartość. Tak więc rozumiem tą serię zdjęć.
Teraz pamiętaj, że najwięcej czasu zajmie ci mycie i dezynfekowanie sprzętu. Szczęśliwie nigdy nie zainfekowałem swojej warki i miałem przyjemność pić własne "W domu warzone" prawie półtoraroczne!
Powodzenia!
brew napisał(a) Też kiedyś podniecałem się rozpakowując paczkę i oglądając zawartość. Tak więc rozumiem tą serię zdjęć.
Teraz pamiętaj, że najwięcej czasu zajmie ci mycie i dezynfekowanie sprzętu. Szczęśliwie nigdy nie zainfekowałem swojej warki i miałem przyjemność pić własne "W domu warzone" prawie półtoraroczne!
Powodzenia!
dzięki za rady-na pewno wszystko zrobię uważnie, bo z natury jestem dusigroszem i nie lubię jak coś idzie w tzw. gwizdek
India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.
Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
Comment