mapajak napisał(a)
Do ceny zakupu dodaj koszty transportu, pakowania, magazynowania i swój zysk i cena będzie ... jak w Browamatorze.
Do ceny zakupu dodaj koszty transportu, pakowania, magazynowania i swój zysk i cena będzie ... jak w Browamatorze.
Pilznieński 1 kg - *,**zł (obecnie na ma)
Monachijski 1 kg - *,** zł (5,40)
Karmel Ciemny 1 kg - *,** zł (5,90)
Karmel Jasny 1 kg - *,** zł (5,90)
Są to ceny detaliczne. Uważasz, że przy zakupie kilkuset kilogramów, a może nawet tony słodów, koszty w sumie dojdą do ceny Browamatora? Nie musisz po jednym kursie do Strzegomia zarobić na działkę w Izabelinie.
Zarób złotówkę - na tonie masz 1000 zł. Mało? Fortuna to nie jest, ale nie musisz być od razu Billem Gatesem amatorskiego rynku słodów.
[ADMIN: Szef słodowni Strzegom prosił mnie aby ich ceny (*) nie lądowały na otwartym Forum. Wszystkich zainteresowanych odsyłam do nawiązania bezpośredniego kontaktu ze Słodowanią Strzegom lub prywatnie z szanownym Autorem postu (Rolkiem).]
Comment