Zaloguj lub dołącz
Logging in...
Zapamiętać?
Zaloguj
Zapomniane hasło lub nazwa Użytkownika?
lub
Dołącz
Zaloguj się przez
Facebook
Forum
Sklep
Dziennik Piwny
Browary
Nowe wątki
Dzisiejsze wpisy
Kto i gdzie
BrowarBizony
Wydarzenia
Home
Forum
Piwo
Browarnictwo amatorskie
Kołyska piwowarska
odnośnie ekstraktu i brzeczki
Collapse
X
Collapse
Posty
Ostatnia aktywność
Photos
Wyszukiwanie
Strona
z
1
Filtruj
Czas
Wszystkie
Dzisiaj
Ostatni tydzień
Ostatni miesiąc
Pokaż
Wszystko
Tylko dyskusje
Tylko zdjęcia
Tylko filmy
Tylko linki
Tylko ankiety
Tylko wydarzenia
Filtered by:
Clear All
new posts
Previous
template
Nast.
rtmac
D(r)u(c)h nieuchwytny
Rejestracja:
2004.04
Posty:
3
Share
Tweet
#1
odnośnie ekstraktu i brzeczki
2004-04-07, 11:51
czy do zrobienia piwka wystarczy ekstrakt słodowy czy trzeba jednak dodać brzeczkę?
ile taka brzeczka kosztuje (średnio)
pozdrawiam wszystkich
tomek
CarlBerg
Kapitan Lagerowej Marynarki
Rejestracja:
2003.09
Posty:
968
Share
Tweet
#2
2004-04-07, 11:58
Kolega otrzymał wszak w swoim poprzednim poście linkę na sklep internetowy - tam jest bardzo dokładnie wszystko opisane.
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
Wiadomość
Anuluj
crizz
Major Piwnych Rewolucji
Rejestracja:
2003.02
Posty:
1255
Share
Tweet
#3
2004-04-07, 12:17
CarlBerg, ulituj się, bo kolega rtmac będzie na liście surowców brzeczki szukał.
Jak pogotujesz ekstrakt z wodą i chmielem, odcedzisz i wystudzisz, to będziesz miał brzeczkę.
Comment
Wiadomość
Anuluj
Oskarx
Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
Rejestracja:
2004.02
Posty:
248
Share
Tweet
#4
2004-04-07, 13:39
Może można dostać brzeczkę w garnku np. w temperaturze 60 st. C.
Comment
Wiadomość
Anuluj
Previous
template
Nast.
Przetwarzanie...
Tak
Nie
OK
OK
Anuluj
X
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎
☕
Comment