Poczatkujacy, prosi o pomoc

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Znalazłem fajny obrazek na stronie Van Pura:
    Attached Files

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Szlangbaum, jesteś przedszkolankiem?

Comment

• Shlangbaum
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2005.03
        • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
        Szlangbaum, jesteś przedszkolankiem?
        Raczej przedszklankiem
        Ten obrazek poprostu mnie dobił i postanowiłem podzielić sie swoim zażenowaniem

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Related Topics

Collapse

• DraveS
          Jak uzyskać opinię o Piwie
          DraveS
          Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
          2020-06-25, 18:46
        • dadek
          Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
          dadek
          Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
          2023-11-22, 05:14
        • banaszek
          Ankieta do magisterki - Banaszek prosi o wsparcie :-)
          banaszek
          Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
          2022-03-10, 10:35
        • georgeko
          Sprzedam swoją kolekcję, łącznie ok. 5000 kapsli
          georgeko
          Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!

Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...
          2020-06-16, 10:41
        • heckler
          Czechy, Hlavní 425, Třebotov, Pivovar Kulivá Hora
          heckler
          Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
          2025-01-07, 07:41
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...