ale Pjenknik jakiś inny
Wylecz swoje kompleksy – na forum
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
-
Browarzyciel-u, dziękuję. Jestem tu nowy, a nie przyszedłem po to, by mnie ktoś gnoił czy poddawał "fali". Dzięki tej dyskusji wiem, do kogo absolutnie się nie zwracać o pomoc, bo nie będzie ona konstruktywna. Te same lub podobne tematy bardzo często były i są poruszane na forum. A dlaczego? Przecież cały czas mówimy o warzeniu piwa. Ja przed swoją pierwszą warką czytam skrupulatnie Wasze wypowiedzi i porady na temat warzenia piwa. Problem mam z tym, że dostaję kociokwiku, jeszcze przed warką, bo już doprawdy nie wiem co robić z tymi butelkami, żeby je wysterylizować, a nie mam w domu piekarnika. Zbyt wiele informacji też szkodzi. Dotyczy to również przepisów na warzenie piwa- różne fora, różne książki i np. różne temperatury. Sam już naprawdę nie wiem co robić. Chyba skorzystam z ulotki przy puszce, choć tam zgoła inne informacje się znajdują. Pozdrawiam wszystkich i proszę o wyrozumiałość.
Comment
-
-
I jak tam, wszyscy wyleczeni?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziI jak tam, wszyscy wyleczeni?
Zaraz jakiegoś kota zbesztam z rana z błotem"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Zadziwiające jak po ponad 3 latach temat jest bardziej aktualny niż kiedykolwiek. Abstrahuję od forum browar.bizu bo tutaj sytuacja jest dokładnie taka jak ją opisywał Art. Zjawisko "fali" istnieje ale jest tak delikatne, że właściwie nie ma o czym pisać.
Mam raczej na myśli sytuację ogólną w internecie gdzie wszechobecne chamstwo, przekonanie o własnej wyższości połączone z wiarą (złudną na szczęście) w pełną anonimowość przybiera na sile niemalże z dnia na dzień. Szczególnie dobrze to widać na portalach ogólnych typu wp, onet, gazeta.pl itp.
Dobrze, że jeszcze są miejsca gdzie można odpocząć od tego wszystkiego.
Pozdrawiam,Last edited by korbicz; 2009-08-13, 18:26.
Comment
-
-
A gdyby tak na browar.bizie dołączyć takie cóś co się czat nazywa? Na wielu forach coś takiego istnieje i wydaje mi się, że jest dobrym uzupełnieniem. Można wejść, pogadać, zapytać nawet głupio, a nie zaśmieca się forum niepotrzebnymi czy powtarzającymi się wątkami. Oczywiście tylko dla zarejestrowanych użytkowników aby nie robić z tego jakiegoś Hyde Parku.
Comment
-
-
Comment