Drożdże pseudogorzelnicze - jakie?

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

    #46
    Ja mam w lodówce takie suche drożdże, przywiezione mi z USA przez Chrisa, na moje wlasne nieopatrzne zamówienie na których napisane jest, że służą do odfermentowywania płynów z wytrzymałościa nawet do 20% alkoholu
    jak co, to mogę zapakowac je w kopertę i wysłać, bo boję się ich użyć do piwa
    Last edited by Marusia; 2006-01-26, 21:59.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

    www.wrowar.com.pl



    Comment

    • e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19260

      #47
      miałem podobne (były w ofercie ANKA) tzw. silne do win, ale skorzystałem z nich kiedyś przy eksperymencie z piwem. ciekawy efekt, ale nie do powtórzenia

      Comment

      • huanghua
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.10
        • 1910

        #48
        Na razie jestem na etapie obmyslania koncepcji, poszerzania wiedzy, itd. Dzieki za oferowaną pomoc.
        W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

        Comment

        Przetwarzanie...
        X