Tak mi kazali wpisać na profilu . Sprawdzałem teraz i tam tak jest napisane miesiąc(słownie), dzień i rok. To co wpisać lipiec, 8-ego? Muszę napisać do Art'a. Byłoby nieładnie, gdybm napisał, że jesteśmy rówieśnikami, ale fajnie jest wiedzieć, że i dla Ciebie jest to ważny dzień. Pozdrawiam
Ojejku, jaki ja jestem stary .
Jest taka piosenka "Dwadzieścia lat, a może mniej...."ale Ty chyba tego nie pamiętasz. A do butelek przy tamtej feralnej warce oczywiście, że jeszcze dodałem cukru, po takiej małej miareczce, co to ją kupiłem w biowinie. A to się nie dodaje
Do butelek dodaje się cukier, glukozę, suchy ekstrakt, syropo owocowy lub co tam chcesz. Ale na cichą w wiadrze robioną się nic nie dodaje. Źle się zrozumieliśmy.
To wkońcu kiedy masz urodziny? Poplątałam się.
(w ustawieniach, o ile pamiętam, masz do wyboru opcje:najpierw DD,MM,RR albo MM,DD,RR przez co nigdy nie wiem czy to czyjeś urodziny, czy jeszcze nie)
Do butelek dodaje się cukier, glukozę, suchy ekstrakt, syropo owocowy lub co tam chcesz.
Joelka, kobieto, pisz Antałkowi klarowniej, toż on zacznie do butelek wsypywać mieszankę wyżej wymienionych produktów i doda, co chce, a nie wiadomo, czego chce W końcu nie wiadomo, czy zauważy, że napisałaś "lub", a nie "i"
Przepraszam, miałem awarię sieci net.
Witaj Marusiu. Widzę, że już wiesz, jak trzeba ze mną rozmawiać- ostrożnie
Całe szczęście,że nic już tego dnia nie robiłem, bo w nocy przemyślałem to co mi napisała Joeleczka i tak o 3 nad ranem doszedłem do właściwych wniosków . Teraz piweczko jest na najcichszej fermentacji jak może być i mam nadzieję, że bezie super. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Ja też się troszkę zaplątałem w moim profilu. Nie znalazłem takiej opcji DDMMRR więc go przechytrzyłem napisałem lipiec-08-rok i wyszło tak jak jest naprawdę- urodziłem się 07 sierpnia ...... dwadzieścia lat później. Pozdrawiam.
ps
W moim bloku wandale zniszczyli sieć kablową i kilka dni byłem odcięty od tv i net. Z resztą pracuję poza Krakowem i nie mam mnie w domu codziennie. cmok
Comment