Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Ile chmielu aby nie spaskudzić ?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseNie ośmieszaj się. I przestań zaśmiecać cudzy wątek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcWięcej nie będę już zaśmiecał, ale nie widze powodu dla którego nie należy dodawac chmielu aromatycznego takiego jak Lubelski dla goryczki. Niejednokrotnie polecał to Czes.
Też nie widze powodu dla którego nie należy dodawac chmielu aromatycznego takiego jak Lubelski dla goryczki. I wiem że niejednokrotnie polecał to Czes. Tyle że nie widzę powodu, by dawać chmiel aromatyczny jako goryczkowy na początku gotowania, skoro daje się jednocześnie odmianę naprawdę goryczkową. Po prostu szkoda wg mnie chmielu aromatycznego do tego celu.
Comment
-
Comment