Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Początki są najgorsze.... dobre rady są wskazane :)
Collapse
X
-
Taaaa wszyscy macie racje!
Ten szczegół , termopara, jakbym wiedział wcześniej to bym się zastanowił i pewnie nie kupił z BA, no ale mądry polak po szkodzie! Oby każdy, kto będzie czytał to forum, wiedział już o tych różnicach i miał świadomość co kupuje!
A mi pozostaje palnik bez termopary..... przynajmniej wiem, że jej nie ma i będę uważał!
Dzięki!
.... czekam....
Comment
-
-
Sprzęcior jeszcze nie dotarł.... pewnie dopiero po niedzieli go dostane...
i się zacznie... kolejne pytania i kolejne dylematy...
aby nie było ich za dużo albo raczej żeby nie były głupie!
dlatego czytam forum... ale podobno: im więcej wiesz tym więcej masz pytań!
.......czekam ......
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trix[...]
i się zacznie... kolejne pytania i kolejne dylematy...
aby nie było ich za dużo albo raczej żeby nie były głupie![...]"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
...jak się robi piwo? hehe... czy ktoś w historii tego forum zadał takie pytanie?
BA ma jeszcze 30 godzin żeby przekazać paczkę kurierowi, który w ciągu 2 dni zobowiązany jest dostarczyć ją mi a jak nie, to ...... dostane zawału
......czekam.....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trix...jak się robi piwo? hehe... czy ktoś w historii tego forum zadał takie pytanie?
BA ma jeszcze 30 godzin żeby przekazać paczkę kurierowi, który w ciągu 2 dni zobowiązany jest dostarczyć ją mi a jak nie, to ...... dostane zawału
......czekam.....
Dziwne, że BA tak przedłuża Sama paczka idzie półtora doby, gorzej jesli ją pakują przez tydzień. Ale z drugiej strony można się porozmyślać lub coś domówić w tym czasie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trix[...]BA ma jeszcze 30 godzin żeby przekazać paczkę kurierowi, który w ciągu 2 dni zobowiązany jest dostarczyć ją mi a jak nie, to ...... dostane zawału
......czekam.....
Mam coś podobnego, bo nie mogę się doczekać następnego warzenia. A w planach mały eksperyment"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
BA z mojego doświadczenia przedłuża wysyłkę paczki jak tylko mogą. Swoją drogą, niekoniecznie muszą zmienić Ci status w profilu na "wysłany" oraz poinformować mejlem. Już tak miałem, że raczyli mnie poinformować o tym fakcie parę godzin po tym jak odebrałem przesyłkę.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
dojść dojdzie ale chciałbym wiedzieć kiedy bo idzie przez kuriera. Z tego co się dowiedziałem to kurier ma mój tel. i dzwoni w razie mojej nieobecności... a jak nie zadzwoni to co????????? następny tydzień czekania? A z innej strony to chciałbym osobiście odebrać przesyłke...
....czekam....
Comment
-
-
chłopie! uspokój się! idź na piwo, posprzątaj w domu...
a co będziesz robił jak piwko będzie leżakować?! i to tak 2-3 miesiące?
pozdrawiam MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
haaaaaaa...!!!
pierwsze dwie warki będą "pierwsze" - eksperymentalne no i fakt, pewnie będę odstawiał modły.. kolejne będą już co 2,3 tygodnie... więc nudzić się nie będę!
taaa... taka mała "masowa" produkcja w planach... butelki już zbieram od 2 miesięcy...
...czekam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trixdojść dojdzie ale chciałbym wiedzieć kiedy bo idzie przez kuriera. Z tego co się dowiedziałem to kurier ma mój tel. i dzwoni w razie mojej nieobecności... a jak nie zadzwoni to co????????? następny tydzień czekania? A z innej strony to chciałbym osobiście odebrać przesyłke...
....czekam....
Comment
-
-
Trix, możesz zadzwonić do BA żeby podali Ci numer listu przewozowego Twojej paczki. Potem wklepujesz go na stronie firmy kurierskiej i wiesz co się dzieje z paczką. Szczerze powiedziawszy nie mam zielonego pojęcia czemu BA nie podają tego numeru z automatu.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment