Ludzie pomocy. Gdzie mogę znależć w browarze gotowe receptury. ZA pomoc z góry dziękuje
Pomocy
Collapse
X
-
W tym dziale: http://browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=110
Pamiętaj, że u nas niemile widziane jest zadawanie w sprawach oczywistych. Od tego jest wyszukiwarka. Oraz poświęcenie własnego czasu na studiowanie tematów.
-
-
Wielkie dzięki za podanie namiarów na strony z recepturami.Stronę z Browamatora sam wczorej znalazłem(wystarczyło się dokładnie przyjżeć stronie głównej)ale artykuł jest super wiele ciekawych informacji. Coś z tego wybiorę dla siebie.Narazie zamówiłem w BA składniki na 40 litrów pale ale kture mi bardzo smakuje. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika herflik28Wielkie dzięki za podanie namiarów na strony z recepturami.Stronę z Browamatora sam wczorej znalazłem(wystarczyło się dokładnie przyjżeć stronie głównej)ale artykuł jest super wiele ciekawych informacji. Coś z tego wybiorę dla siebie.Narazie zamówiłem w BA składniki na 40 litrów pale ale kture mi bardzo smakuje. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.
Comment
-
-
Przez 5 minut od zamieszczenia posta, możesz go jeszcze edytować. Następnego posta napisałeś 3 minuty później. Jakbyś edytował to nikt by się o "byku" nie dowiedział...
PS. Tak jak jaOstatnia zmiana dokonana przez kolomar; 2006-05-19, 20:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika herflik28Ludzie pomocy. Gdzie mogę znależć w browarze gotowe receptury. ZA pomoc z góry dziękuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika herflik28Sorry za ten byk w słowie które ale to z pośpiechu."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
Comment