Malo obfita piana :-(

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marek-C
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.12
    • 848

A czy ja napisałem z którym to piwem mi to wyszło?!

zazdrośnicy!!!!!!!!!!

Możecie wierzyć lub nie: szklanka była pełna z 'czapą piany' i chciałem dolać resztkę z butelki, lałem powolutku, powolutku i tak sie stało jak opisałem - piwo płynęło po pianie!!!!

Marek

ps. to było #6!
    Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19260

ja ci wierzę i marzę o takiej pianie.

Comment

• Marcin_wc
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.09
        • 2115

A ja wierzę, bo przy powolnym nalewaniu nie jest to nic nadzwyczajnego. Nie rozumiem natomiast, jaki jest związek z tematem.
        Last edited by Marcin_wc; 2006-06-07, 22:03.

Comment

• Marek-C
          • 2005.12
          • 848

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
          A ja wierzę, bo przy powolnym nalewaniu nie jest to nic nadzwyczajnego. Nie rozumiem natomiast, jaki jest związek z tematem.

A to nie jest temat o pianie?

upsss, to znikam....
          Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...

Comment

• Marcin_wc
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.09
            • 2115

Jest o pianie, ale samo pokazanie piany, kiedy nie wiesz skąd się wzięła taka a nie inna nie wnosi wiele. Gdyby było np. porównanie tego samego zasypu i przerwy białkowej oraz jej braku, lub tego samego zacierania i dodatku słodów specjalnych itd. takie rzeczy wnoszą coś konkretnego.

Kto nie próbował, to polecam piwo które słabo się pieni nalać do plastiku, lub do niemytego kufla.

Comment

• Marek-C
              • 2005.12
              • 848

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
              Jest o pianie, ale samo pokazanie piany, kiedy nie wiesz skąd się wzięła taka a nie inna nie wnosi wiele. Gdyby było np. porównanie tego samego zasypu i przerwy białkowej oraz jej braku, lub tego samego zacierania i dodatku słodów specjalnych itd. takie rzeczy wnoszą coś konkretnego.

Kto nie próbował, to polecam piwo które słabo się pieni nalać do plastiku, lub do niemytego kufla.

Marcinie!
              Stronę wcześniej jest opisany zasyp, przerwy, jeszcze dodatkowo wytłuściłem przerwy białkowe, właśnie dlatego żeby wnieść coś do tej dyskusji - ostatnia wiadomość

Jeśli dyskusja będzie o 'wpływie faz księżyca na rozwój dorożkarstwa w Polsce', to niestety nie wezmę w nie udziału, bo brak mi jakiegokolwiek doświadczenia i mój głos nic by do takowej nie wniósł!

pozdrawiam Marek

Comment

• Marcin_wc
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.09
                • 2115

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C
                Marcinie!
                Stronę wcześniej jest opisany zasyp, przerwy, jeszcze dodatkowo wytłuściłem przerwy białkowe, właśnie dlatego żeby wnieść coś do tej dyskusji - ostatnia wiadomość
                Jeszcze raz napiszę, że nie było porównania do piwa zacieranego bez przerwy białkowej, więc nie wiem, czy w takim przypadku nie wyszłaby jeszcze lepsza piana.

Comment

• Marek-C
                  • 2005.12
                  • 848

poddaje się!

Comment

Przetwarzanie...
                  X