Ranking wody ze sklepu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • solozzo
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.08
    • 87

Ranking wody ze sklepu

Ja ma doskonała wode do piwa le musza ja w baniakach wozic kilkanascie kilometrow. I babacia sie jeszcze burzy z ciotka ze musza placic rachunki za moja wode co im wlewam do baniakow
    Wiec szukam teraz sklepowej.Moze sporządzimy ranking wody w baniaczkach z wszelkich hiper-super-stonek itp sklepow. Ktora najlepsza do produkcji piwa. Moze lepiej wskazac najbardziej uniwersalna lepiej.
    vere sede vacante est
  • naczelnik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.08
    • 1884

Napisz skad jestes, to wynajde w mojej okolicy jakas super-hiper wode. Wtedy bedziesz mogl po nia przyjechac
    Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
    Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• solozzo
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2006.08
      • 87

normalnie biore wode z Oliwy z kranu b. dobra, woda z ujecia z Doliny Radosci. Zasadniczo cale 3Miasto wchodzi w gre.
      vere sede vacante est

Comment

• arcy
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.07
        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solozzo
        normalnie biore wode z Oliwy z kranu b. dobra, woda z ujecia z Doliny Radosci. Zasadniczo cale 3Miasto wchodzi w gre.
        No i tego się trzymaj. Kranówa w Trójmieście jest lepsza niż niejedna "mineralna". Ja zawsze bardzo lubiłem gdyńską.

Comment

• solozzo
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2006.08
          • 87

w Gdyni zasadniczo obrzeza Gdyni bardzo twarda woda , zadne ogorki kiszone czy cos podobnego nie wychodza zupelnie.
          vere sede vacante est

Comment

• Maidenowiec
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 2287

Prawdę powiedziawszy czytając posty Solozza odnoszę wrażenie jakbym czytał kogoś kto uczy się polskiego od roku
            Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• arcy
              • 2002.07
              • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solozzo
              w Gdyni zasadniczo obrzeza Gdyni bardzo twarda woda , zadne ogorki kiszone czy cos podobnego nie wychodza zupelnie.
              Grabówek/Leszczynki, zawsze mi smakowała, pijałem wprost z kranu. Ogórki się udawały.
              Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2006-08-17, 14:46.

Comment

• solozzo
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2006.08
                • 87

no ja slabo mowie po polsku to fakt, ale bez przesady troche wiecej czasu niz rok ucze sie tego jezyka.
                vere sede vacante est

Comment

• arcy
                  • 2002.07
                  • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec
                  Prawdę powiedziawszy czytając posty Solozza odnoszę wrażenie jakbym czytał kogoś kto uczy się polskiego od roku
                  I wszystko byłoby OK, gdybyś w odpowiednich miejscach wstawił jakiś przecinek albo kropkę.

Comment

• Maidenowiec
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.07
                    • 2287

Nie poddawajmy się terrorowi przecinków

Żeby nie było, że offtop - jeżeli byś uznał, że jednak bardziej wygodne będzie stosowanie wody z butli, to polecam Żywiec Zdrój. Nie zauważyłem, żeby wprowadzała jakieś "obce" posmaki do piwa.
                    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• solozzo
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2006.08
                      • 87

a może ktoś wodę z baniaków TESCO próbował stosować?? Wskazane jest na niej miejsce pochodzenia - Głogów. Stare piastowskie miasto, w którym od wiekow piwo wytwarzano. Wogóle Dolny Śląsk itd. moze wskazywac na większe zainteresowanie tym gatunkiem wody stołowej w produkcji.
                      vere sede vacante est

Comment

Przetwarzanie...
                      X