Pszeniczne, 6 dni i nadal 6BLG, co robic?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • huanghua
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.10
    • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko
    Czasami wystarczy pomysleć zamiast pisać, że jakieś pytanie "nic nie da".
    Kolega jak wspomniał, robił zestaw BA wg. załączonej instrukcji. Tam masz opisanie wsio: temp versus czas Więc co chciałeś osiągnąc pytaniem: "Jak zacierałeś?"? Widzisz w tamtej instrukcji jakieś dwojakie rozumienie?
    Linkowany artykuł niepotrzebnie skonfundował człeka. I tak dobrze sobie poradził.

Wybacz. Nie będę tak niegrzeczny jak Ty miałeś okazję i nie posunę się do nasnuwających wniosków nt. Twojej jasności umysłu.
    W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• darko
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.06
      • 2078

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
      Kolega jak wspomniał, robił zestaw BA wg. załączonej instrukcji. Tam masz opisanie wsio: temp versus czas Więc co chciałeś osiągnąc pytaniem: "Jak zacierałeś?"? Widzisz w tamtej instrukcji jakieś dwojakie rozumienie?
      Linkowany artykuł niepotrzebnie skonfundował człeka. I tak dobrze sobie poradził.

Wybacz. Nie będę tak niegrzeczny jak Ty miałeś okazję i nie posunę się do nasnuwających wniosków nt. Twojej jasności umysłu.
      Chyba jestem ślepy bo nie widzę w pierwszym poście informacji o tym, że zacierał wg instrukcji. Ale jeśli adrjan nic o tym nie pisał, to wyciągasz daleko posunięte wnioski.
      Co chciałem osiągnąć? Przeczytaj mój poprzedni post.
      Nie jestem niegrzeczny, co najwyżej mało delikatny.

Comment

• darko
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.06
        • 2078

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko
        ... adrjan...
        Ale wpadka . Oczywiście adanjan

Comment

• adanjan
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2006.08
          • 77

Witam, jak mówiłem tak robię, czyli śpieszę donieść jak smakuje piwko pszeniczne które tak mnie martwiło, otóż wynik jest REWELACYJNY, to pierwsze piwo które tak na prawdę smakowało mi! Zawsze bardzo krytycznie podchodzę do tego co zrobię ale teraz mogę powiedzieć, że ta warka jest rewelacyjna. Poniżej kilka cytatów z SMSów od znajmoych którzy od poczatku testują moje wyroby:
          - "pszeniczne jest genialne ;-)"
          - "super piwo, najlepsze z testowanych"
          w końcu zacząłem wierzyc w te moje ważenie, ba dla testów dałem dla porównania z moim piwem pszenicznego Franciszkanera i moje dostawało lepsze oceny

Reasumując, teraz dopiero zacznę produkcję!! Dzieki jeszcze raz za słowa wsparcia i porady!!

Comment

Przetwarzanie...
          X