Mało tego, że wysładzam wodą bezpośrednio na młóto, to jeszcze mieszam 1/2 młóta. Mimo mieszania brzeczka leci klarowna. No ale moje zasypy mają ok 10 kg
Filtrowanie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA ja od kiedy mam rurkę filtracyjną, nieco niedopracowaną, to leci mi mąka, potem część tej mąki trafia do chmielenia, a potem i tak mam dobre i klarowne piwo. Nie wiem, czy w warunkach domowych zatem aż tak warto się przejmować klarownością brzeczki przedniej.
tak to mniej więcej wygląda:NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Podoba mi sie. Skąd masz taki worek?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikJa bezpośrednio. A ma to jakieś znaczenie ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerPodoba mi sie. Skąd masz taki worek?
a może gdyby było więcej chętnych, któryś z naszych sklepów internetowych zainteresowałby się sprowadzeniem?
ja osobiście polecam takie rozwiązanieNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darkoŁuska to produkt uboczny przy oczyszczaniu ryżu. Ryż oczyszcza się chyba tylko w kraju pochodzenia, czyli nie w Polscevere sede vacante est
Comment
-
Comment