Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak
Warzenie "na raty"
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Jak dla mnie szkoda utraty tych 70*C to znaczy 50 jeżeli temperatura brzeczki spadnie do 20*C. Ale to moje zdanie związane z warzeniem w 50 litrowym kegu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika messerUchuchu widze że ja jednak "idę po bandzie". U mnie przerwa między tymi dwoma etapami to jakieś 20h. Sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie. Pierwsze próby za miesiąc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNic nie powinno się stać, ale, tak jak napisałam wyżej, mi po takiej przerwie brzeczka raz skwaśniała w przykrytym pokrywką garze... ale to odrazu czuć i widać, zauważyłbyś, jakby było coś źle
Comment
-
Comment