Zdobylem Tabletki dezynfekcyjne Santabs firmy Arpal. W instrukcji obslugi napisane jest ,ze jedna tabletka rozpuszczona daje 40 ppm. Czy ktos moze wie jakie jest potrzebne sterzenie roztworu do dezynfekcji sprzetu ?
Santabs - Chlorowe Tabletki
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam wszystkich. Jestem totalnym amatorem aby było jasne. Generalnie nie pije piwa bo mi nie smakuje ale... Pomyślałem sobie, że jest tyle gatunków piw, że może ja nie trafiłem na swoje. Mi najbardziej przeszkadza w piwach smak tabletki na języku. Jakbyście sobie za długo przytrzymali np...
-
Channel: Białe Portery
-
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...-
Channel: Czechy
-
-
Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
-
Channel: Austria
-
-
Sam browar ma oczywiście swoją markę, więc nie ma potrzeby rekomendować wizyty u źróda. Widać wyraźnie, że interes rozkręcił się na całego. Zarówno w pubie, umiejscowionym na piętrze poprzemysłowego budynku, jak i w mniejszej sali na dole, pełno, przed budynkiem kilka stolików....
-
Channel: Estonia
2024-05-09, 14:31 -
- Loading...
- Koniec listy.