Witam. Planuje zmajstrować typowy filtrator z 2 wiader - znalazłem w sklepach wiadra 20l, tylko, że budowlane :/ Czy takie moge wykorzystać?
filtrator
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesJak sama nazwa wskazuje są to wiadra do celów budowlanych, czyli nie nadające się do kontaktu z żywnością. Nie lepiej poczytać dział "Browarnictwo amatorskie" zamiast szukać dziury w całym?
Comment
-
-
Też już chciałam kolegę Dzidzi nieco naprostować, bo widać z daleka, że NIC nie poczytał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidzi41Sorki ale nie potrafie znalesc nic o wiadrach budowlanych do tego celu... wie nie wiem o co wam chodzi..W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Wiadra budowlane jak sama nazwa wskazuje służą do budowania a tak serio to nie mają atestu na kontakt z żywnoscią. W zwiazku z tym gorąca brzeczka może wyekstrahować z nich niepożadane zapachy, o toksycznych substancjach nie wspominając. Chcesz robić filtrator własnoręcznie - nie ma problemu, ale polecamy wiadra, które zostały dopuszczone do kontaktu z żwynosci. Tyle.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidzi41Witam. Planuje zmajstrować typowy filtrator z 2 wiader - znalazłem w sklepach wiadra 20l, tylko, że budowlane :/ Czy takie moge wykorzystać?"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidzi41No wlasnie tez tak pomyslalem, i pare dni temu to zrobilem, zajelo mi to jakies 40 minut, wydaje sie gites ale jak działa sprawdze dopiero za pare dni"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
Comment