tak sobie dzisiaj pomyslalem, co mi sie rzadko zdarza zreszta , jest dzien sw patryka..to sie wybralem do sklepu ale zielonego piwa nie mieli..i tu nasunelo sie pytanie..jak sie warzy/produkuje/wytwarza zielone piwo?? tylko zeby nie smakowalu jak ludwik
zielone piwo
Collapse
X
-
Comment
-
-
Bury_Wilk ma na koncie zielone piwo. Raz, że było naprawdę dobre, a dwa że po przelaniu z butelki do kufla miałem minę z gatunku "priceless".Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
... a po przelaniu z kufla do gardła - takiż język...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hudzitson Wyświetlenie odpowiedziczy gdzies w Polsce dostane jeszcze zielone piwo??
Pomozcie koledzy
Krajan juz nie funkcjonuje, jablonowo wycofalo zielone ... ;/ ach swiat schodzi na psy„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hudzitson Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Krajan juz nie funkcjonuje, jablonowo wycofalo zielone ... ;/ ach swiat schodzi na psy
Comment
-
Comment