Wpadłem ostatnio na głupi pomysł warzenia piwa.
Generalnie z artykułów w necie jawi mi się pewien obraz tego co mam stworzyć, ale oczywiście diabeł tkwi w szczegółach.
Zwracam się więc o pomoc do starszych kolegów, będących jednocześnie mieszkańcami Bydgoszczy.
Jestem przedstawicielem (już) kilku osób i nie chciał bym ich zawieść.
Oferuję usługi z zakresu mycia garnków, czyszczenia kuchenki itp. w zamian za możliwość obejrzenia całego procesu.
Również rozważę oferty odpłatnej pomocy przy pierwszym warzeniu.
z góry dziękuję za pomoc
btw. Czy jest w Bydgoszczy jakiś sklep zajmujący się taką tematyką ?
Kiedy dodaje się cukier do naszej mieszaniny (nie ten do buteleczek tylko wcześniej), bo w poradniku na tej stronie nic o tym nie ma, a gdzieś mi wpadło w oko takie cóś jak regulowanie mocy piwa po przez odpowiednią ilość dodanego cukru? Czy może już wszytko jest gotowe w mieszance jaką kupię w sklepiku na tej stronce.
Jak długo trwa dostawa ?
To chyba wszystko na początek. Dziękuję.
Generalnie z artykułów w necie jawi mi się pewien obraz tego co mam stworzyć, ale oczywiście diabeł tkwi w szczegółach.
Zwracam się więc o pomoc do starszych kolegów, będących jednocześnie mieszkańcami Bydgoszczy.
Jestem przedstawicielem (już) kilku osób i nie chciał bym ich zawieść.
Oferuję usługi z zakresu mycia garnków, czyszczenia kuchenki itp. w zamian za możliwość obejrzenia całego procesu.
Również rozważę oferty odpłatnej pomocy przy pierwszym warzeniu.
z góry dziękuję za pomoc
btw. Czy jest w Bydgoszczy jakiś sklep zajmujący się taką tematyką ?
Kiedy dodaje się cukier do naszej mieszaniny (nie ten do buteleczek tylko wcześniej), bo w poradniku na tej stronie nic o tym nie ma, a gdzieś mi wpadło w oko takie cóś jak regulowanie mocy piwa po przez odpowiednią ilość dodanego cukru? Czy może już wszytko jest gotowe w mieszance jaką kupię w sklepiku na tej stronce.
Jak długo trwa dostawa ?
To chyba wszystko na początek. Dziękuję.
Comment