Przyczyną jest głównie pierwotna fermentacja w niskiej temperaturze. Poczekaj jeszcze ze 2 dni, zobaczysz, czy Ci jeszcze Blg spada - jak przestanie - przelewaj na cichą.
Prosze o pomoc
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Lepiej późno niż wcale.
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Tutaj proszę o wpisywanie się na listę osób biorących udział w minizlociku. Proszę wpisywać się kolejno podając
IMIĘ I NAZWISKO LUB NICK, FORMA NOCLEGU (DOMEK LUB NAMIOT).
W poniedziałek w południe Krecik zamyka listę.-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Małe ogłoszenie parafialne,
Kol. rrebisz proszony o kontakt na maila browar @ Browar biz ale niechaj pisze z innego adresu niż się rejestrował bo ten nie działa i moje odpowiedzi wracają jako niedoręczone.-
Channel: Przy piwie
2019-03-01, 11:41 -
-
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment