W końcu dziś wieczorem wziąłem się do roboty i próby uwarzenia. Bardzo pomocny okazał się post:
Warka ma być z brew-kita z zestawu biowinu i ekstraktu słodowego zamiast cukru:
http://www.browar.biz/forum/attachme...1&d=1206911097
http://www.browar.biz/forum/attachme...1&d=1206911097
Czy ktoś wie, jaką datę ważności na drożdzach wskazujeą cyfry "15206":?
http://www.browar.biz/forum/attachme...1&d=1206911097
Tak czy siak drożdże pracują w kubku i czekam już tylko na obniżenie temperatury brzeczki w fermentatorze:
http://www.browar.biz/forum/attachme...1&d=1206911097
Warka ma być z brew-kita z zestawu biowinu i ekstraktu słodowego zamiast cukru:
http://www.browar.biz/forum/attachme...1&d=1206911097
http://www.browar.biz/forum/attachme...1&d=1206911097
Czy ktoś wie, jaką datę ważności na drożdzach wskazujeą cyfry "15206":?
http://www.browar.biz/forum/attachme...1&d=1206911097
Tak czy siak drożdże pracują w kubku i czekam już tylko na obniżenie temperatury brzeczki w fermentatorze:
http://www.browar.biz/forum/attachme...1&d=1206911097
Comment