Dolna a górna fermentacja

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zawrat72
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.11
    • 12

    #16
    no dobra to już nie zwracam głowy (myślałech że odpowiedż jest prosta i jednoznaczna, ale chiba nie)

    Comment

    • jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

      #17
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zawrat72 Wyświetlenie odpowiedzi
      no dobra to już nie zwracam głowy (myślałech że odpowiedż jest prosta i jednoznaczna, ale chiba nie)
      Ależ ona taka jest. I została udzielona.

      Drożdże dolnej fermentacji pracujące w 20stC dadzą owocowe posmaki. Kropka, koniec odpowiedzi.
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

      (1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

      Comment

      • zawrat72
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2007.11
        • 12

        #18
        no i wielkie dzięki. Finito de la comedyja, koheu i the end oraz vege ( to z Mikrobiego ;-)

        Comment

        Przetwarzanie...
        X