Czy ktos cos wie na temat tego piwa? Sushi Biiru - piwem warzonym z użyciem ryżu. Tyle sie dowiedzialem na browamator...
Sushi Biiru
Collapse
X
-
Tak, kosztuje 39,75 DKK - ale pewnie da się zrobić je też w domu ...
Niestety nie trawię tych liter - ø, å - i tego wyjechanego języka, więc nie przetłumaczę
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses" -
po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobekComment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez jkocurek; 2008-09-17, 21:33.Pozdrawiam,
Jacek
ŚwientechlywikiComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
-
Channel: Czechy
-
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Wizyta tam, to wynik takiego śledztwa w sprawie browaru BeerMood, który jak ktoś zasygnalizował zakończył swoją działalność.
Jednak później dowiedziałem się, że BeerMood działa, ale na innym adresie. Dlatego też tam pojechałem będąc w Odessie.
Dotarcie na miejsce, mimo...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
1 Photo
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment