potrzebna instrukcja do kożlaka

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Makaron
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.08
    • 2107

    #16
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oldboy Wyświetlenie odpowiedzi
    .. Znalazłem coś o wydzielaniu się różnych "świństw" w wyższych temp.(jakieś posmaki maślano .karmelowe
    Jesli chodzi o diacetyl to sie nie przejmuj. W butelkach poleza kilka miesiecy z drozdzami na dnie to drozdze zredukuja go.
    "If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson

    Comment

    • oldboy
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2008.11
      • 60

      #17
      ok jak co to zwale CAŁą wine na was
      ps.odrobiłem lekcje i poczytałem o dekokcji ,co ,jak ,pozapisywałem i....
      znalazłem wiadomość ze dajecie sobie spokój z tą metodą heehhe(niezauważalne rezultaty w porównaniu do zac. infuzyjnego)

      Comment

      • Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

        #18
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oldboy Wyświetlenie odpowiedzi
        znalazłem wiadomość ze dajecie sobie spokój z tą metodą heehhe(niezauważalne rezultaty w porównaniu do zac. infuzyjnego)
        Nie no, to Mapajak i ja, nie generalizuj
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

        www.wrowar.com.pl



        Comment

        Przetwarzanie...
        X