Czy eugenol mieści się w profilu smakowym weizena? Bo jeśli tak, to mam chlorofenol. Trochę weizenów wypiłem i w żadnym czegoś takiego nie wyczułem (oprócz tego od jacera
). Czes pisał coś o podstawieniu chloru. Czy on się podstawia do któregoś z z pary 4winylogwajakol eugenol. Bo to trochę smakuje jak sztuczny goździk. Odrzuca na pierwszy rzut.
Jeśli nie jest to kwestia płukania, to może Procter "ulepszył" skład ACE. Do tej pory wszystko było ok, a ostatnie warki, te które są zaapteczone, są dezynfekowane tą samą butelką. Wrzątkiem nigdy nie płukałem i było ok.

Jeśli nie jest to kwestia płukania, to może Procter "ulepszył" skład ACE. Do tej pory wszystko było ok, a ostatnie warki, te które są zaapteczone, są dezynfekowane tą samą butelką. Wrzątkiem nigdy nie płukałem i było ok.

Comment