To można robić w dedykowanym dziale. Potem wszyscy narzekają, że wyszukiwarka do bani - pewnie, jak się nie zakłada osobnego tematu, w odpowiednim dziale, to potem szukaj igły w stogu siana. I między innymi to właśnie powoduje zakładanie co raz to tematu o tym samym, bo ludzie nie mogą znaleźć konkretów. Jak będziemy bardziej zdyscyplinowani, to i forum będzie klarowniejsze.
Pierwsze warzenie- porady, proporcje, surowce.
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-29, 00:39 -
-
Kranj to jedno z najludniejszych słoweńskich miast z małą, aczkolwiek urokliwą starówką.
Z Ljubljany można tu dojechać w poł godziny pociągiem kolei Słoweńskich SŻ.
Od 2016 roku działa tu browar regionalny "Kranjska Pivovara".
Niestety przybytek zlokalizowany...-
Channel: Słowenia
2022-09-25, 22:22 -
-
W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment