Moja grzałka 1400W kosztowała 35zł. Nie wspominając o tym, że SBM w której mam mieszkanie by mnie wyeksmitowała w tempie ekspresowym, jakbym odpalił taboret w domu. Mieszkanie kosztuje znacznie więcej, niż te 100zł na grzałkę.
Wspomaganie grzałką
Collapse
X
-
-
Myślałem nad kupnem taboretu gazowego, lecz nie mam na to na tą chwilę pieniędzy. W domu używam gazu ziemnego, a taboret na gaz ziemny kosztuje minimum 250 zł. Tańszy jest oczywiśćie taboret na butlę gazową, ale do tego wchodzą akcesoria (wężyki, reduktory), jednorazowa kaucja za butlę (90-110zł), no i oczywiśćie zawartość butli (40-50). Dlatego będę próbował z grzałką 2000W którą znalazłem na Allegro już od 45 złotych. Zobaczymy czy zda to egzamin.
Comment
-
-
Cześć
Jak masz garnek wypełniony po brzegi to możesz grzałkę zawiesić za kabel (ja zaczepiam o okap).
Grzałka 1400W za 6zł z allegro + przesyłka słuzy mi ponad rok czasu.
Zarknij: http://www.piwo.org/galeria/albums/u...wrzenie_01.jpganioły śmierdzą potem
żrą kiełbasę
mają w dupie żywych
Comment
-
-
Cześć.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ushi Wyświetlenie odpowiedziMyślałem,że będzie się do niej kleić i przypalać brzeczka,no i zacieru się nie podgrzeje w czasie zacierania, bo młóto to bankowo sie przypali.anioły śmierdzą potem
żrą kiełbasę
mają w dupie żywych
Comment
-
Comment