Nie obrażam. Wręcz daleki od tego.
Wiadro bulga, że aż skacze )
piwem pachnie pachnie w całej chacie. - że sie rymnęło.
Wiesz jak jest -człek w zasadzie rozdarty jest pomiędzy:
- instrukcją z papiera a..
- głosem forum.
A to, że pierwsze piwo wyjdzie słabe alkoholowo i niegorzkie - sam plus w zasadzie.
Fermatator najpier zajął wanne, teraz stoi na środku przedpokoju. Jak miałbym przekonać żonę do tego - no przecież nie robiąc ciemne, mocne gorzkie piwo. - wyleciałbym z domu razem z całym sprzętem...
Konec końców - za 5-6 dni pierwszy wyrób ląduje we flaszkach.
dzień przerwy i.. zakładam nową produkcję.
Fidoangel - taki FAQ byłby przydatny. Widzisz - zanim zacząłem wydzierać sie na forum, że pomocy.. gdzieś taki wątek był.. wiem, bo kiedyś czytałem...ale nikł, - znaczy sie nie moge odnaleźć.
Jakbyś potrzebował podstawy (czyli listy pytań, jakie początkującemu przychodza do głowy) daj znać - chętnie pomoge.
Darz Bór
Von Igel
Wiadro bulga, że aż skacze )
piwem pachnie pachnie w całej chacie. - że sie rymnęło.
Wiesz jak jest -człek w zasadzie rozdarty jest pomiędzy:
- instrukcją z papiera a..
- głosem forum.
A to, że pierwsze piwo wyjdzie słabe alkoholowo i niegorzkie - sam plus w zasadzie.
Fermatator najpier zajął wanne, teraz stoi na środku przedpokoju. Jak miałbym przekonać żonę do tego - no przecież nie robiąc ciemne, mocne gorzkie piwo. - wyleciałbym z domu razem z całym sprzętem...
Konec końców - za 5-6 dni pierwszy wyrób ląduje we flaszkach.
dzień przerwy i.. zakładam nową produkcję.
Fidoangel - taki FAQ byłby przydatny. Widzisz - zanim zacząłem wydzierać sie na forum, że pomocy.. gdzieś taki wątek był.. wiem, bo kiedyś czytałem...ale nikł, - znaczy sie nie moge odnaleźć.
Jakbyś potrzebował podstawy (czyli listy pytań, jakie początkującemu przychodza do głowy) daj znać - chętnie pomoge.
Darz Bór
Von Igel
Comment